Bennie & Joke Wilmink
Bennie & Joke Wilmink

40 Jaar Bennie Wilmink Autobedrijven

Azelo - Officieel is de 40 jaar al achter de rug. Het autobedrijf in Azelo zag op 1 januari 1972 het levenslicht. Maar het leek Bennie Wilmink en zijn echtgenote Joke leuk om het te vieren op 24 februari, de dag dat Bennie 64 wordt.

In ’75 kwam het merk Mitsubishi in Nederland op de markt. Bennie wilde graag het dealerschap van dit Japanse merk, maar men vond zijn locatie te veel achteraf liggen, zodat het op dat moment niet doorging. Het merk Lada werd hem wel aangeboden, maar dat leek hem geen goed plan. Vanwege het feit dat de regiodealer van Mitsubishi niet aan de verwachtingen voldeed, werd Bennie’s verzoek om alsnog dealer te worden in ’77 gehonoreerd.

Eerste generatie's Mitsubishi
Eerste generatie's Mitsubishi

Op de dag van zijn verjaardag, op 24 februari was het dealerschap een feit. Wanneer hij binnen een bepaalde periode 40 Mitsubishi’s zou verkopen mocht hij met een groepje dealers mee naar Indonesië. Bennie kwam uit op het dubbele aantal en hij stapte voor het eerst met Joke in een vliegtuig.

Geheel in de familiestijl wordt het jubileum en de verjaardag van Bennie gevierd. Vrijdag 24 februari een feestje met het personeel en zaterdag 25 februari tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom om onder het genot van een hapje en een drankje samen met Bennie en Joke goede herinneringen op te halen.

Voor het hele Krantenknipsel > http://www.hofweekblad.nl/hofnieuwsbericht/972

 

Voor dit jubileum hebben we een Mitsubishi Celeste uitgeleend.

Namens de MCHC-ZWOLLE gefeliciteert met dit jubileum

Authentiek vreeswijk 2015

 

Voor deze dag hebben we een Celeste uitgeleend aan Autobedrijf Stekelenburg te Nieuwegein.

 

Auto is perfect voldoet aan wat ik verwacht had.

Hij  heeft nu al bekijks dus dat is positief.

Met vriendelijke groet,

Hennie Stekelenburg